måndag 9 april 2012

The Hague

Lauantaina siirryttiin tosiaan Haagiin koska meillä on tuttuja siellä. Kierreltiin vähän kaupungilla Haagissa ja myöhemmin iltapäivällä mentiin meidän tutuille jotka asuvat ihan mahtavassa paikassa kanavarannan äärellä. Heillä on myös vene kämpän ulkopuolella joten mentiin sillä muutaman tunnin cruisille. Kiva nähdä Haagin ympäristöä kanavoiden kautta!

Tarjoilut kohdallaan veneretken aikana, rosé viiniä ja kaikenlaisia herkkuja mukana
Mä innostuin kanavaretken aikana kaikista söpöistä eläimistä jotka tulivat ihan kiinni kanavanrantaan katsomaan kun ajoimme ohi :)
Illalla syötiin todella herkullinen indonesialainen illallinen. Hollannissa on todella paljon indonesialaisia ravintoloita (yhteisen historian takia) ja yhdellä meidän tuttavalla on indonesialaiset juuret joten hän oli tehnyt ihan huippudinnerin jossa oli ruokaa kokonaiselle armeijalle! Alkuruoka, seisova lämminruokapöytä jossa oli varmaan 15 eri ruokalajia ja sen jälkeen jälkiruokapöytä jossa myös vaikka kuinka monta eri jälkkäriä!
Osa herkuista jotka päätyivät mun lautaselle
Myöhemmin illalla mentiin paikalliseen yökerhoon.Yökerholla oli 40-vuotis synttärit ja sen takia kutsuvierasilta jonka aikana soitti suuria hollantilaisia bändejä. Meidän tuttu laulaa yhdessä bändissä joten se järkkäs meille vip-kortit ja päästiin mukaan aika...sanotaanko villiin.. hollantilaiseen biletykseen :D

2 kommentarer:

  1. Näyttää aivan mahtavalta meiningiltä! Ainakin pääsitte kokemaan jotain, mitä moni muu ei pääse. =)

    SvaraRadera
  2. Joo, hahah! Oli kyllä aikamoinen meininki! Mutta oli hauska nähdä ja kokea :)

    SvaraRadera