lördag 28 april 2012

Min dag

Tänään oon taas ollut menossa koko päivän enkä ole pahemmin istunut koneen ääressä. Mutta tällaisina aurinkoisina päivinä niin sitä ei muutenkaan halua istua paljon koneella. Ihanan lämmintä ja aurinkoista taas tänään. Saan niin paljon kiksejä auringosta! Käytiin aamupäivästä markkinoilla (syy alempana ;) ) ja sen jälkeen oon ollut synttärijuhlissa päivän ja syönyt vatsan täyteen herkkuja. Pyörähdettiin kans kaupungilla ja nyt on leffailta vuorossa. :) Oon muuten ihan sekaisin päivistä ja innostun joka kerta kun tajuan, että on vielä kolme vapaapäivää edessä, woop! :)

Tänään synttäreihin pukeuduin Zaran uuteen paitaan ja hameeseen. Paita on ohutta silkkistä matskua joka tuntuu tosi hyvältä päällä ja hameen näin taas yhdessä blogissa ja oli pakko saada ;) Ton tyyppisiä hameita, mekkoja ja toppeja jossa on tollainen "röyhelöreuna" oon nähnyt tosi paljon. Sitä kutsutaankin jokskin mutta en muistaa enää miksi..?

Hame Zara
Paita Zara
Laukku Marc by Marc Jacobs
Aurinkolasit Ray-Ban
Kengät Zara
 Matkalla synttäreille käytiin markkinoilla ostamassa metrilakuja, ihan parasta!!! Piti heti napata tarjous "20 lakua 15 €" hehhe. Tulee kesää mieleen metrilakuista :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar