onsdag 4 april 2012

Packing chaos

Huhuh, viimeiseen hetkeen jätin tietty taas pakkaamisen.. Tulin kotiin vasta yhdeksän jälkeen ja edelleenkään ei kyllä oikein mitään hajua mitä otan mukaan.. ja lähtö 04.15.. heh.. pitkät kauneusunet siis tiedossa.. ;) Toivottavasti saan nukuttua vähän edes koneessa vaikka oonkin nykyään jostain syystä vähän nysverö lentämisen suhteen. Joka ikinen tärinä tai ääni saa mut säpsähtämään!

Nyt väsyttää ja tekis mieli mennä nukkumaan ja "sleep over it" niin ehkä pakkaaminen sit huomenna aamulla sujuiskin helposti kun olen yön aikana miettinyt vaatteet läpi.. heh.. niin mä kyllä taidan tehdä koska on mulla jotain kuitenkin heitettynä tossa sohvalla, pitää vaan päättää mitkä niistä "saa" tulla mukaan ja mitä niitten lisäksi ;)

Natinati! :)
 Väsynyt pakkailija..

2 kommentarer:

  1. Pakkaaminen on ihanaa puuhaa, jos sen osaa aloittaa ajoissa. =)) Jotenkin ei ainakaan oma mieli aamuisin toimi lainkaan, joten hoidan pakkailut yleensä illalla.

    Ihanaa reissua! =)

    SvaraRadera
  2. Totta, kyl pakkaaminen on aina ihan kivaa puhaa, vaikka tuppaankin jättämään sen aina ihan viime tippaan :) Ja kiitos, nautitaan reissusta for sure! :)

    Ihanaa pääsiäistä! :)

    SvaraRadera