tisdag 22 maj 2012

Aurinkoinen iltapäivä/ilta

Vihdoinkin tarpeeksi lämmintä, että voin käyttää mun uusia juoksusortseja, woop!! :) On se ihmeellistä miten uudet sortsit tai uudet juoksukengät voi saada näin innostuneeksi ja antaa lisää voimia lenkkeilyyn. Ei se välineurheilu siis aina ole huono juttu ;) Näin ruotsalaisen bloggarin Sofi Fahrmanin blogissa räikeän pinkit juoksusortsit jo aika kauan sitten ja ajattelin, että sellaiset haluan. En ole nähnyt missään sellaisia, kunnes muutama viikko sitten törmäsin pinkkeihin sortseihin H&M:llä. Mutta nyt siis lenkille mun kaverin Idan kanssa :)
 (kuva otettu kännykällä, joten sen takia näin rakeinen)
 Nautin auringosta parvekkeella kirjan kanssa töiden jälkeen, ihana lämpö ja aurinko!!!
 Ja nyt off lenkille mun uudet pinkit sortsit jalassa :)

4 kommentarer:

 1. Jouluvalot parvekkeella ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, senkin tarkkasilmäinen ;) Ne ei oo ollut päällä tietty mooooneen kuukauteen, mutta siellä ne on *hävettää* Ajattelin laittaa muutenkin partsin kesäkuntoon nyt, eli samalla jouluvalot kellariin, heh :)

  SvaraRadera
 3. Nooo, mutta samalla säästät ne suoraan ens jouluun... Ja voihan niitä sitten kivoina kesäiltoina pitää päällä. Kuka sanoo, että ne on tarkoitettu vaan joulun ajalle? :)

  SvaraRadera
 4. Kiitos tuesta ;) Ne on nyt saanut toimia mun all-year-round valoina, mut nyt ne saa kyllä mennä piiloon muutamaksi kuukaudeksi :)

  SvaraRadera