torsdag 17 maj 2012

Clinique

Kävin toissapäivänä Stockalla täydentämässä meikkivarastoa. Mikä siinä on, että kaikki meikit, shampoot, suihkugeelit, rasvat ym loppuu AINA samaan aikaan :D Ostin kuitenkin Ciniquen puuterin ja yhden rasvan ja Stockalla oli tarjous, että jos osti tietyllä summalla Cliniquen tuotteita sai kaupan päälle meikkipussin jossa oli kaikenlaisia minituotteita. Ja minähän tästä innostuin ;) Tykkään kaikista kauneusjutuista kun saa kokeilla kaikenalaisia erilaisia juttuja ja muutenkin kaikista pienistä purnukoista ja tuubeista. Ehkä se on mun sisäinen keräilijä joka innostuu näistäkin jutuista (oon pienestä lähtien kerännyt kaikkea postimerkeistä, servetteihin, tarroihin, pikkueläimiin jne jne, lista on loputon ;) Tänä päivänä mm. kengät taitaa olla yksi keräilykohde ;) )

Tässä kuitenkin pientä näytettä mitä Cliniquen pussukassa löytyi. Täytyy heti lähteä kokeilemaan josko löytyisi joku uusi suosikki :)

4 kommentarer:

 1. Mikä siinä muuten on, että ne loppuu aina samaan aikaan? Ymmärtäisi, jos olisi saman kokoinen purnukka ja ostettu samaan aikaan ja käytetty joka pvä, mutta ne eri kokoisetkin tuppaa loppumaan juuri sinä tiettynä viikkona. =D

  Nuo pikkuiset putelit ja tuubit on niin suloisia. Mukava ottaa reissuun mukaan. =)

  Hitsiläinen. Katselen tässä ikkunasta ulos ja rukoilen, että pilvipeite repeisi ja aurinko pääsisi paistamaan, että pääsisi rannalle! Toivossa on hyvä elää. ;)

  SvaraRadera
 2. No niinpä, varsinkin kun on ihan eri tyyppisiä tuotteita, esim suihkugeeli ja ripsari ja kuitenkin kaikki loppuu IHAN samaan aikaan!

  Ja heeeei, nyt se pilvipeite jo repes!! :) Jeij :) Biitsikeli ei ehkä ihan vielä kohdillaan, mutta kohta kohta... :)

  SvaraRadera
 3. Moikka Jennie, toi 7days scrub vai mikä se on tossa vihreessä purkissa on ihan törkeen hyvää tököttiä ainakins mun iholle...oon jo vuosia ollu tai mun naama ollu siihen koukussa. Samoin Cliniquen irtopuuteri on aina ja ikuisesti mun pow(d)er =)
  Ihanaakin ihanaisempaa kevättä sulle! t. Maaret L.

  SvaraRadera
 4. Moikka M! Oi, kiva kuulla! Täytyy heti testailla! Kiva löytää uusia, toimiva rasvoja/meikkijuttuja. Itse oon käyttänyt Cliniquen Super powder double face powder puuteria ja true bronze pressed powder bronzer aurinkopuuteria ja suosittelen myös niitä molempia. Täytyypä kokeilla myös irtopuuteria!

  Ihanaakin ihanaisempaa kevättä ja kesää myös sulle! Ja tietty koko poppoolle sinne!! :)

  SvaraRadera