söndag 6 maj 2012

Min lördag eftermiddag/kväll

Back home, unohdin kamerajohdon kotiin eilen joten en pystynyt bloggailla. Aamupäivän juoksulenkin ja ompelusession jälkeen lähdettiin iltapäivästä kaupungille pyörimään ja käytiin La Torre Fazzionessa kahvilla/teellä. Illalla ompelin taas parisen tuntia hahah ja sen jälkeen tehtiin herkkuleipiä ja katsottiin Survivors ja aloitettiin yks leffa mut nukahdettiin kesken. Ihana rauhallinen viikonloppu ja oon molempina öina nukkunut kunnon yöunet, teki kyllä hyvää!!

Meillä olis eilen pitänyt olla tyttöjen uuden vuoden reunion (oltiin porukalla juhlissa Tallinnassa uutena vuotena) mutta kaikki oli niin poikki vapun jälkeen, että siirrettiin. Hyvä niin koska olin ihan selvästi univeloissa ;) Nyt kotona pyörähtämässä ja kohta meen ulos aurinkoon katsomaan fudispeliä.
Täysjyväpatonki serranokinkulla ja mozzarellalla ja suklaacookie, todella hyvää :) (itse menin tee-linjalla vaikka La Torre Fazzione on tunnettu kahveistaan ja heillä on oma kahvipaahtimo. En vaan (vieläkään) ole oppinut juomaan kahvia.
 Illalla ompeluprojektit jatkuivat. Tykkään ommella ja fiksailla vaatteita
 Iltapalan valmistelua
Meidän herkkuleipiin tuli vihreetä pestoa, tomaattia, mozzarellaa, paistettu kanamuna ja sitten uuniin ja päälle vielä rucolaa ja toisiin leipiin tuli voita, jalapenoja, salamia, tomaattia, juustoraastetta ja paistettu kananmuna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar