tisdag 8 maj 2012

Päivän asu

Huh, tänään oli aikainen aamu ja sain kyllä taistella itseni kanssa jonkin aikaa ennenkuin pääsin ylös sängystä. INHOAN aikaisia aamuja enkä ikinä totu niihin. Jotta tulisin paremmalle päälle ja heräisin kunnolla tein itselleni kunnon aamupalan ja laitoin aamu-tv:n päälle ja rentouduin vähän aikaa. Eilen lenkin jälkeen katsottiin The Whistleblower leffa joka oli hyvä mutta aika raaka ja koskettava. Suosittelen kuitenkin! Tänään ajatus olis mennä katsomaan kun tehdään tatska, jännää, koska en ole aikaisemmin nähnyt kun niitä tehdään.. Itse varmaan pyörtyisin heti jos mulle tehtäis tatska..!

Kohta oon muuten käyttänyt Neulashia 4 viikkoa, joten pikkuhiljaa pitäisi alkaa näkymään tuloksia.. Kuvasin tosiaan "ennen" kuvat kun aloitin Neulashin käytön ja kuvaan sitten "jälkeen" kuvat niin saatte nähdä eron.

Tänään yhdistin Zaran peplumhameen rennompaan t-paitaan (h&m), punottuun vyöhön (ostettu Sardinialta pikkuliikkeestä, en muista liikkeen nimeä), Ray-Banin aurinkolaseihin, nelly.com:in kenkiin sekä laukkuun josta olen ottanut olkaremmin pois ja tehnyt siitä clutch laukun

2 kommentarer:

  1. voi miten ihana asu! Kunpa itsekin osaisin käyttää hameita arkisin! :-)

    miss-feelgood.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Kiitoksia :) Ei muuta kuin käyttämään hameita vaan :) Jos laittaa paksut/peittävät sukkikset alle niin on heti arkisempi look.

    SvaraRadera