torsdag 12 december 2013

AS BASIC AS IT GETSTässä asussa ei ole mitään erikoista, ihan perusasu. Ajattelin enemmänkin näyttää asun, koska siitä löytyy monta tämän hetken suosikkijuttua. Suosikkeja ovat Benettonin laukku, jota käytän tällä hetkellä melkein päivittäin, H&M:n kengät jotka ovat mukavat jalassa ja sopivat loskakeleihin kun en halua pilata nahkakenkiäni, sekä Lindexin laatikkomallinen takki. M ei ole yhtä innostunut takista kuin minä. :D Ehkä miehet ei vaan ihan ymmärrä isojen takkejen päälle ;)

There's nothing special about this outfit, just a plain everyday outfit. I wanted to show it still, as there is many elements in it, that are favorites at the moment. I love my bag from Benetton, I use it all the time. I also like my shoes from H&M as they are so comfy. They're perfect for rainy days like today when I don't want to use any of my leather shoes (these are synthetic). The coat is also a favorite, as you've probably noticed.


Tein muuten vähän muutoksia blogin ulkoasun suhteen. Mitä mieltä olette? Ainakin oma silmä lepää kun ulkoasu on nyt vähän "rauhallisempi".

Btw, I did some changes to my blog layout, hope you like it!

8 kommentarer:

 1. Onko toi takki ihan uus? Mietin vaan, että vieläkö noita saa kaupasta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei valitettavasti ole.. :( Ostin sen keväällä kun kaikki talvitakit olivat alennusmyynnissä.. Eli viime talven mallistoa..

   Radera
 2. Styleeee! :)
  ...ei haittaa vaikkei M tajuakaan... ei kaikkea vaan kai voi... Pidä kiinni kuitenkin, takista, ja Mstakin, kai! ;)

  <3 -C-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :)

   Joo, kyllä mä taidan pitää kiinni sekä takista, että M:sta haha ;)

   Hauskaa viikonloppua! :)

   Radera
 3. Sulla on kyllä tosi kiva tyyli!

  Joo oon käynyt siellä pariinkin kertaan. :)

  http://www.enninkengissa.fi/2013/06/kesakampaus-hiuksiin.html
  http://www.enninkengissa.fi/2013/11/piece-of-hair-pikameikki-ja-kampaus.html

  Kyllä mä ainakin olen tykännyt, kun viimeksi tekivät mulle kiharat hurjalla sivuheitolla! Ne pysyi tosi hyvin iltaan asti. Menin sinne puhtaalla tukalla enkä käyttänyt hiuksissa mitään tuotteita ennestään. Joo kyllähän sinne pitäis saada tosi nopeellakin ajalla varattua ajan, mut viikonloppuna kannattaa varata etukäteen mahd. pian. Mun mielestä se 20e ei edes ole paha hinta ja sen verran mulla aikaa kampaukseen molemmilla kerroilla tais mennä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos ihana!! :)

   Ja kiitos vastauksesta :) Täytyy käydä kokeilemassa, sen verran makeilta sun hiukset näyttää noissa kuvissa (ok, sulla nyt on muutenkin niin upeet ja pitkät hiukset..). Toi sivuheittokampaus on tosi upee!!

   Radera
  2. Haha kiitos <3 Aluksi kiharat oli tehty pienelle sivujakaukselle ilman tupeerausta, mutta sitten lopuksi halusin sitä vielä kuohkeammaksi ja enemmän sivuun. Jos siis tuntuu, että haluat jotain hienosäätöä, niin kannattaa ihmeessä vaan kertoa suoraan, koska he kyllä tekevät! :D

   Radera
  3. Voit sitten sanoa terkkuja Ennin kengiltä, jos sattuis olemaan tuttu kampaaja! ;)

   Radera