onsdag 4 december 2013

ETTÄ SELLAINEN PÄIVÄ..

Huh mikä päivä, ei voi muuta sanoa! Aamu alkoi sillä, että ajoin parkkipaikalla kadunreunaan niin, että rengas puhkesi. Ja ei siis mikään pieni reikä, vaan se repesi ihan kunnolla auki ja tyhjeni sekunnissa. Jepjep, eihän minulla ollut muutenkaan kiire, päivän ensimmäinen palaveri oli alkamassa vartin päästä.. Selvittelin mistä voisin saada uuden renkaan, lähin paikka Vantaalla lentokentän lähellä. Ei kun sinne siis tuhlaamaan veronpalautusrahat uuteen renkaaseen. Eipä minulla olisi ollut rahalle käyttöäkään näin juuri muuttaneena. Eipä.

Päivän aikana tuli sitten vielä vähän ongelmia muuttolaatikoiden noudon kanssa ja jottei nyt päivä ihan liian helposti menisi, myöhästyin kaiken hässäkän jälkeen hieronnasta jonne olin menossa päivällä. Päätin ottaa riskin ja juosta sisään maksamatta parkkiaikaa, koska ajattelin, että eihän nyt espoossa puolen tunnin aikana ehdi sakkoa tulla, mutta ehtii, bingo! Nyt voisin vetäistä peiton pään päälle ja pysyä neljän seinän sisällä loppupäivän, mutta olenkin menossa Ikeaan mun veljen kanssa. Ja eihän mikään voi mennä väärin, jos ostaa jotain Ikeasta, eihän? Päivän piristykseksi selailin inspiroivia kuvia, eli tässä muutama asukuva, jotka piristivät päivää tänään.

Oh what a day! My day started with me driving into a corner so I got a flat tire. Oh well, the closest place where I could get tires was in the neighbor city, Vantaa. Took a couple of hours and some money to get it fix. The result? One angry Jennie. Well, then I had some troubles with the company picking up the boxes that I used when moving. Due to all this I was late from my massage and decided to take a risk not paying the parking fee. I though that I can't be that unlucky, that I will get a parking ticket in 30 minutes. Bingo! Apparently I can!! After getting the parking ticket and all other things that's been happening today I could just go home and do nothing to not get into any more problems today. Oh well, here you get some inspiring outfit pics that cheered my day up a bit.7 kommentarer:

 1. Voi harmitus puolestasi! Se on se tunnettu Murphyn laki, että kun joku menee pieleen niin se kertautuu. Toivottavasti loppuiltasi sujuu paremmin. Nauti Ikea-reissusta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, tiedätkö mitä tapahtui Ikeassa!?! Oli nälkä ja tilasin lihapullia.. Noh, eiköhän lautanen lipsahtanut mun kädestä.. Lautanen rikki ja kastikkeet mun sylissä! Ei ole todellista..

   Ostin peilin Ikeasta ja se on onneksi vielä ehjä.. En ehkä kestäis 7 vuoden epäonnea näin päivän kokemuksen jälkeen.. :P

   Radera
  2. Ei oo todellista! Huomisen täytyy olla paljon parempi päivä! <3

   Radera
  3. Tulipas sama ajatus kuin alla -C_:llä. :)

   Radera
  4. Kyllä, tänään on parempi päivä <3 Kiitos tsempeistä! :)

   Radera
 2. Uuuuf, Jennie! Puhhz! Nyt vaan eteenpäin, ja pikana ihanan uuden kodin sohvalle viltin alle; huomenna on pakko olla parempi päivä! :)

  -C-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä, huomenna on uusi parempi päivä, sovitaan niin. :) Ja karkit auttavat huonoimmankin päivän jälkeen ;) Toivottavasti sulla on ollut parempi keskiviikko :)

   Radera