onsdag 4 december 2013

HYVÄÄ YÖTÄ

Huh, olen päässyt kotiin Ikeasta ehjin nahoin, mutta epäonni sen kuin jatkui. Siis tämä päivä ei ole todellinen.. Käytiin syömässä lihapullia kermakastikkeella ennen shoppailukierrosta, ja enköhän mä onnistunut tiputtamaan lautasen lattiaan (ja kastikkeet syliin, tietenkin)!!! Yhteen päivään ei vaan voi mahtua näin paljon epäonnea! Nyt istun sohvalla bloggailemassa ja syömässä lohtukarkkia ja mietin uskallanko enää tehdä yhtään mitään tänään, vai pitäisikö vaan vetää peitto korviin ja sanoa hyvää yötä tältä päivältä..

Asukuvat oli tarkoitus kuvata ulkona tänään (sääkin olisi suosinut), mutta siihen ei nyt ihan aika riittänyt. Eli saatte Ikeassa otetut asukuvat väsyneestä Jenniestä.

Puh, I'm home from Ikea, but my unlucky day didn't get any luckier at Ikea as I managed to drop my plate with meatballs and sauce.. The plate broke and me and my iPhone were full of creamy sauce. This  day just can't be real.. Now I'm sitting in my sofa trying to decide wether I dare to do anything else today, or should I just go to bed and hope for a better day tomorrow..

The plan was to take outfit pics outside, but I didn't find the time so you get outfit pics from Ikea of a tired me instead.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar