tisdag 3 december 2013

KOTINI

Huh, muuttaminen on rankkaa puuhaa. Olen ollut ihan puhki iltaisin oltuani ensin päivät töissä ja sitten tyhjentänyt laatikoita ja laittanut tavaroita paikoilleen iltaisin. Tulin just saunasta ja nyt katsotaan "The Wire"-sarjaa M:n kanssa sängyssä. Koti on vielä ihan sikinsokin, mutta lupailin kuvia muutamasta kodin yksityiskohdasta, so here you go. Kuvassa näkyy myös minun uusi valaisin ja voin kertoa, että sen eteen olen kyllä taistellutkin tänään. Valaisimen alaosa on marmoria, joka painaa ihan pirusti. Nyt ymmärrän, miksi kotiinkuljetus maksoi aika paljon ja ymmärrän myös miksi se olis kuitenkin kannattanut ottaa.

Puuh, moving is heavy business. I've been totally exhausted the last days after working during the day and emptying boxes and putting stuff in place at night. Now I just came from the sauna and we're watching TV-series in bed with M. My home is still upside-down, but I promised you some details pics, so here you go. You'll also see my new lamp, which by the way was REALLY heavy.. Not that nice to carry home.

4 kommentarer:

 1. Lamppu on kyllä aikas magee!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Tuossa se nyt ei ihan vielä pääse oikeuksiinsa kun muut jutut ympärillä eivät ole vielä paikoillaan/valmiita. Mietin myös vielä lampun korkeutta (sitä voi siis säätää) ja kaarevuutta miten haluan sen loppujen lopuksi olevan. Mutta tykkään kyllä itsekin lampusta! :)

   Radera
 2. Todella kaunista ja harmonista, malttamattomana odotan lisää kuvia! :) Onnea uuteen kotiin! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos <3 Lisää kuvia tulossa kunhan saan tavarat paikoilleen. Ensi viikolla uusi sänky tulee, joten viimeistään sen jälkeen tulee lisää kuvia :)

   Radera