söndag 8 december 2013

TAKAISIN HELSINGISSÄ

Tässä pikaisesti otetut päivän asu-kuvat. Kuvat otettiin hieman liian myöhään ja kiireessä, joten laatu ei ole parhaimmasta päästä. Näette kuitenkin minkälaisessa asussa matkustin takaisin Helsinkiin; äitin vekkihameessa ja Zaran nahkatakissa. Olen tässä viimeiset pari tuntia kotiin tultuani laittanut tavaroita paikoilleen uudessa kodissa ja koti alkaa nyt oikeasti näyttää kodilta, ihanaa! Huomenna tulee uusi sänky kotiinkuljetuksella, joten sen jälkeen ei puutu enää kuin lipasto eteiseen.

Here's a couple quickly taken outfit pics. We took them in a hurry and too late so it was getting dark so the quality isn't that good. Oh well, you'll see what I was wearing when traveling back to Helsinki; my mom's checked skirt and leather jacket from Zara.


4 kommentarer:

 1. Hahaa! Meiltäkin puuttuu eteisen lipasto, ja eihän me olla asuttu tässä kun reilut kaksi vuotta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah! :D No niinhän siinä yleensä käy jos ei heti hanki niin tuppaa jäämään :) Mulla vaan on niin pirusti huiveja, hanskoja ja pipoja, että jonnekin ne olis vähän pakko laittaa. Ehkä mä käyn hankkimassa lipaston jo tällä viikolla niin ei käy niinkuin teillä ;)

   Radera
 2. Din mammas vekkihame är ju perfekt, jätte snygg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! Mamma hade hur många vekkihameen som helst, så nu har jag fyra nya i olika färger (den här, en med mera gult, en mera mörkgrön o så en i lite beigare toner) :)

   Radera