torsdag 16 januari 2014

GLASÖGONORMKävin tänään hakemassa uudet silmälasini Stockan Instrumentariumista. Kävelin heti lasit päässä Stockan herkkuun ruokaostoksille, ja siitä kotiin. Tuntuu hassulta käyttää laseja, kun en ole tottunut niihin (näissäkään ei siis ole vahvuuksia, pidän niitä ihan imagolaseina vaan). Jotenkin mulla oli koko ajan sellainen fiilis, että arskat on päässä ja voin salaa tuijottaa ihmisiä, mutta sitten tajuankin, että hitto, kaikkihan näkee minun silmät! :D Täytynee siis vielä treenailla vähän rillien käyttöä… ;)

Today I went to Instrumentarium to get my new glasses. I put them right on and went grocery shopping. It feels really strange wearing glasses, as I'm not use to them. It feels like I'm wearing sunnies  so I look at people as if they wouldn't see my eyes and then all of a sudden I realize again, that they CAN actually see my eyes and that I'm staring! :D Have to train a bit, I assume.. ;)
4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kiitos! :) Jännä kun ei ole tottunut näkemään itseään rillit päässä :)

   Radera
 2. Todella kivat lasit, sopivat sinulle todella hyvin :) minun pitäisi myös ostaa uudet, tosin tehoilla. Pitäisi vaan jaksaa alkaa etsimään sopivia :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Sain itse ainakin tosi hyvää palvelua Instrumentariumissa. Mun ei tarttenut itse vaivata päätä sillä, mitkä lasit minulle sopivat, vaan sain istuskella ja minulle kärrättiin laseja ja sain rauhassa sovitella niitä. Mutta joo, ei se ole helppoa tietty ole etsiä niitä oikeita. Happy hunting ;)

   Radera