måndag 17 februari 2014

BAARIVINKKI: VINVINJos olet Helsingissä ja etsit paikkaa rennolle illanvietolle yksi vaihtoehto on VinVin viinibaari Kalevankadulla. Minun mielestä on välillä vaikeeta löytää kivoja ja rentoja paikkoja jos haluaa vaan mennä yhdelle tai esimerkiksi afterworkille. VinVin on puhdas viinibaari, eli ruokatarjoilua ei ole (paitsi juustoja ja muuta pientä purtavaa viinin kanssa). Tämä paikka ei siis ole nälkäiselle, vaan nimenomaan, jos haluaa nauttia hyvästä viinistä kivassa ympäristössä. VinVinin sivuille pääset tästä .

If your ever in Helsinki looking for a nice place to have a glass of wine, I'd recommend VinVin. A small, cozy wine bar in the heart of Helsinki. This is not the place if your hungry and want to eat something with your wine. You'll find cheeses and salami to go with your wine, but that's it. They've focused on really good wines in a nice atmosphere. You'll find their home pages here.
2 kommentarer:

 1. Oij! Kiva! Kiitos vinkistä! Lähtee testaukseen! :)
  Tykkään niin Jennie näistä Sun jutuista. Upeita arjen & juhlan asuja, herkkujuttuja, vinkkejä Hkiin ja muuallekin, ...
  Keep on, honey! Jatka äläkä koskaan lopeta.

  <3 & Hyvällä tuulella! -lähetyksellä,

  -C-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tosi ihana kommentti, taas kerran! Kiitos innostavista sanoista! :) Ja kyllä jatkan, välillä aika on vaan vähän kortilla, mutta tykkään bloggaamisesta tosi paljon ja nyt on sellainen fiilis, että haluan tehdä tästä blogista entistä paremman. :)

   Ihanaa viikon alkua! <3

   Radera