söndag 9 mars 2014

VIIDEN TÄHDEN ILLALLINEN


Perjantaina meillä oli taas "viiden tähden illallinen" ja minä olin tällä kertaa kokkausvuorossa. Pojat olivat laittaneet riman sen verran korkealle, että tiesin, että ihan helpolla en tule pääsemään. Koska perjantai on vielä työpäivä aikaakin oli rajoitetusti. Mutta selitykset sikseen. Meillä oli taas tosi hauska ilta ja ruoatkin onnistuivat ihan hyvin. Suosittelen muillekin kaveriporukoille leikkimielistä kokkailuskabaa, on ollut todella hauskaa!

On Friday our cooking "competition" continued and I was the one cooking. The boys had made so delicious dinners before me so I had quite a lot of pressure. As it was Friday and I was at work during the day I was also in quite a hurry. But enough about the explaining. We had a really fun night, as always. I really recommend doing a similar thing with a group of friends. It has been a lot of fun.



Ihan alkuun tarjosin skumppaa ja vuohenjuusto-viikuna suupaloja (ensimmäinen kuva). Tämän jälkeen alkuruokana oli porkkana-inkivääri sosekeittoa ranskankermalla ja juustotwisteillä.

As a starter I made carrot-ginger soup with creme fraiche and cheese twists.


Pääruoaksi tein sitruunaista italialaistyyppistä risottoa ja paistettua kuhaa. Risottoa kokeilin ensimmäistä kertaa, pieni riskinotto mikä kuulemma kannatti.

As main course I made Italian style risotto with pike perch. I tried it for the first time so I got points for my risk taking. ;)



Mun vieraat.
My guests.


Jälkkäriksi tein tosiaan suklaa-tuorejuustokakun joka oli ihan superhyvää, vaikka itse sen sanonkin. Kannatti vääntää kakkua 00.30 asti edellisenä yönä ;)

As dessert I made a really delicious chocolate-cream cheese cake. Even though I say it myself it was actually really good. Have to do it again sometime.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar