torsdag 27 mars 2014

WORKOUT VOL 2 WITH STEFFIIdag tränade jag för andra gången med Steffi som skriver Steffit bloggen. Vi tränade vi marklyft, som förresten är jäkligt bra för hållningen, pullups och på slutet körde vi en pulshöjare som innehöll knäböj (squats) med handtyngder och intervaller på springmattan. Förra gången jag tränade med Steffi, för ca två veckor sedan, klarade jag av att göra fyra pullups. Jag satte som mål till mig själv att klara av fem eller sex stycken den här gången och jag gjorde det! Sex jäkla pullups, jag är stolt över mig själv! Men det var nog också tack vare Steffi, som lyckas få det där lilla extra ur mig när jag själv håller på att ge upp.

Today I did workout number two with Steffi who writes the blog Steffit. We did deadlifts, pull-ups and at the end we did a hard core workout including running and squats with weights. Last time I trained with Steffi I did four pull-ups and decided that I want to do five or six this time.. And I did it! Six damn pull-ups! I'm proud of myself. But I give it to Steffi as she manages to get that little extra out of me.


Till en början körde vi marklyft med lite lättare tyngder, men på slutet lyfte jag 50 kg! (stången 20 kg och vikterna 30 kg). Kände mig som Stålmannen, eller Bamse.

We did deadlifts with smaller weights in the beginning, but at the end I lifted 50 kilos and felt like Superman.


No pain no gain, eller hur det nu var.. Jag lyckades som sagt just och just med sex stycke pullups, men lätt var det inte.

No pain no gain, or something. I managed to do six pull-ups, but it wasn't easy.


Här ser jag ut som en död fisk haha! Inget försök att pluta sexigt med läpparna utan helt enkelt en utmattad Jennie som ger sitt allt.

Here I look like a dead fish. I guess that's just how I look when I'm really exhausted. :P
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar