torsdag 3 april 2014

BUBBLING DOGS


Igår var vi med M på ett event ordnat av Lanson Champagne och Scandic Hotell Marski. Eventet ordnades för att välkomna våren och för att testa Marskis nya koncept, Bubbling dogs + champagne, på utvalda gäster. Jag hade faktiskt ingen aning om vad Bubbling dogs var, men det är alltså ett koncept som kommit från London där man kombinerar champagne med lyxiga hotdogs. Under våren kommer samma konceptet att köras i Marskis bar så att man under after worken kan beställa ett glas champagne tillsammans med en "lyx hotdog". Jag hade lite svårt att välja fyllning till min hotdog då det fanns så mycke valmöjligheter så det blev till en "sillsallad" med mozzarella, tryffelsås, cajun marinerade räkor och marinerade grönsaker. Gott var det fast mixen kanske var lite speciell.

Yesterday we went to an event arranged by Lanson Champagne and Scandic Hotel Marski. The event was arranged to welcome spring and to try out Marski's new concept, "bubbling dogs", on the guests. I had no idea what "bubbling dogs" are, but apparently it is a concept taken from London where you combine champagne with luxury hotdogs. I had some difficulties choosing my fillings as there was a lot to choose from so it was a mix of everything from truffle sauce to mozzarella and cajun shrimps.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar