måndag 12 maj 2014

EUROVISION NIGHT



Till lördagens eurovisions "kisastudio" gjorde jag bland annat en vårig sallad på sparris. Istället för att koka sparrisen tillredde jag den i ugn med lite olivolja, salt och peppar på. Andra ingredienser i min sallad var spenat, mango, äppel, paprika, avokado, nötter och halloumi.

Vi hade en helt superrolig kväll på lördag. TACK till alla som var med! Och Finland klarade ju sig riktigt bra. Duktigt jobbat Softengine! Kvällen fortsatte till Ahjo där vi dansade på ända tills stängning och gick sedan och lag mig med ett leende på läpparna.

To our Eurovision song contest night on Sat I made a spring salad among other things. I used asparagus which I made in the oven instead of cooking them. Just some olive oil, salt and pepper and in the oven for about 6-10 minutes and they are ready. In my salad you can also find spinach, mango, apple, avocado, yellow pepper, nuts and grilled cheese.

We had such a fun night. A big thanks to everybody that participated! And go Softengine and Finland. We did quite well! We continued our night by going to a nightclub near by, Ahjo, where we danced all night.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar